Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017) |
Assignatures |
ENGINYERIA DE BIOPROCESSOS I ALIMENTS |
Continguts |
DADES IDENTIFICATIVES | 2019_20 |
Assignatura | ENGINYERIA DE BIOPROCESSOS I ALIMENTS | Codi | 20234118 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Tercer | Jul., Set. |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tema | Subtema |
1. Concentració i evaporació. | 1.1 Disseny d'evaporadors d'efecte simple 1.2 Disseny d'evaporadors d'efecte múltiple |
2. Disseny d'assecadors. | 2.1 Isotermes d'adsorció 2.2 Activitat d'aigua 2.3 Deshidratació per convenció 2.4 Disseny d'assecadors continus i discontinus 2.5 Liofilització i atomizació |
3. Introducció a l'envasat d'aliments |