Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau de Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018) |
Assignatures |
TREBALL DE FI DE GRAU |
Procediments de selecció i assignació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2019_20 |
Assignatura | TREBALL DE FI DE GRAU | Codi | 20244301 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
9 | Treball fi de grau | Tercer | 2Q |
Procediments |
El tema del TFG podrà ser proposat per tres vies: a) TFG proposat per una empresa o institució: En aquest cas els alumnes realitzaran un TFG proposat per una empresa o institució, amb un tutor/a de l’empresa i un tutor/a acadèmic, escollit entre els professors/res de l’assignatura. Els alumnes formularan les propostes de TFG que hauran de disposar del vistiplau del tutor/a de l’empresa, el tutor/a acadèmic i del Coordinador/a del TFG.
2) TFG proposat per l’ETSEQ. Els departaments, segons el seu encàrrec docent, faran propostes de TFG que els alumnes podran triar. Les propostes de TFG es faran públiques i els estudiants matriculats faran la selecció presentant una llista prioritzada. L’assignació del tema i del tutor/a la farà el coordinador/a de l’assignatura. En el cas que dos o més estudiants hagin seleccionat el mateix treball, l’assignació es realitzarà utilitzant una llista prioritzada a partir de la nota mitjana de l’expedient dels estudiants.
3) Dintre del Programa d’Aprenentatge Servei de la URV El calendari per presentar les propostes i per l'assignació del treball es comunicarà al alumnes en una reunió a l'inici del curs i a través de l'entorn virtual de formació. La coordinació del TFG comunicarà als alumnes l'assignació corresponent. |