Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau de Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018) |
Assignatures |
TREBALL DE FI DE GRAU |
Criteris i procediments d’avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2019_20 |
Assignatura | TREBALL DE FI DE GRAU | Codi | 20244301 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
9 | Treball fi de grau | Tercer | 2Q |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||||||||||||||||
Mecanismes de coordinació i seguiment del treball de fi de grau/màster |
|
Avaluació per part del tutor del TFG del seguiment del TFG per part de l'estudiant | 10% | ||||||||||||||||||
Elaboració del treball de fi de grau/màster |
|
Avaluació de l'informe escrit del TFG | 55% | ||||||||||||||||||
Presentació i defensa del treball de fi de grau/máster |
|
Avaluació de la defensa oral del TFG | 35% | ||||||||||||||||||
Altres | |||||||||||||||||||||
Altres comentaris i segona convocatòria | |||||||||||||||||||||
Al moodle del TFG-GTBA es troben les rúbriques utilitzades per l'avaluació dels treballs. Els criteris d'avaluació de la segona convocatòria seran els mateixos que els de la primera. |