Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau d'Enologia (2014) |
Assignatures |
MICROBIOLOGIA I BIOQUÍMICA ENOLÒGIQUES II |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2019_20 |
Assignatura | MICROBIOLOGIA I BIOQUÍMICA ENOLÒGIQUES II | Codi | 19224109 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Segon | Juny, Jul., Set. |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Presentació dels diferents blocs temàtics de la assignatura |
Sessió Magistral | Exposició teòrica dels continguts |
Seminaris | Resolució de problemes, discussió d'articles divulgatius o científics, i treball en l'aula d'informàtica, sobre temes d'actualitat relacionats amb el temari. |
Pràctiques a laboratoris | Aplicació de tècniques de biologia molecular a mostres de vins i/o mostos. |
Atenció personalitzada | L’alumne pot fer les consultes que cregui convenients mitjançant cita prèvia amb el professor, o per correu electrònic. |