Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau d'Enologia (2014) |
Assignatures |
ANÀLISI SENSORIAL IV |
Competències |
DADES IDENTIFICATIVES | 2019_20 |
Assignatura | ANÀLISI SENSORIAL IV | Codi | 19224124 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Tercer | Juny, Jul., Set. |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Competències Específiques |
A7 | Administrar i dirigir el conjunt d'activitats relacionades amb el control de qualitat d'una empresa vitivinícola | |
A9 | Donar resposta a problemes vitivinícoles concrets mitjançant la metodologia d'anàlisi adequada i saber interpretar els resultats | |
Tipus B | Codi | Competències Transversals |
CT2 | Gestionar la informació i el coneixement mitjançant l’ús eficient de les TIC | |
Tipus C | Codi | Competències Nuclears |