Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau d'Enologia (2014) |
Assignatures |
FACTORS DE QUALITAT EN EL CULTIU DE LA VINYA |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2019_20 |
Assignatura | FACTORS DE QUALITAT EN EL CULTIU DE LA VINYA | Codi | 19224214 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Juny, Jul., Set. |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||
Pràctiques de camp |
|
Es faran informes i fòrums sobre les visites realitzades. | 40% | ||||
Proves mixtes |
|
25% qüestionari de preguntes curtes dels temes impartits en l’assignatura i 25% interpretació de mesures ecofisiològiques. | 50% | ||||
Altres | Interpretació d'un article de fisología, estrès i canvi climàtic |
10% |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
Segona convocatòria: es realitzarà una prova escrita de les parts no superades amb un 4,5 a la primera convocatòria. |