Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau d'Enologia (2014) |
Assignatures |
TECNOLOGIA DEL SERVEI DE VINS. HARMONIA DE VINS I MENJAR |
Planificació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2019_20 |
Assignatura | TECNOLOGIA DEL SERVEI DE VINS. HARMONIA DE VINS I MENJAR | Codi | 19224224 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies :: Proves | ||||||||||
Competències | (*) Hores a classe |
Hores fora de classe |
(**) Hores totals | |||||||
Activitats Introductòries |
|
2 | 0 | 2 | ||||||
Sessió Magistral |
|
12 | 11 | 23 | ||||||
Pràctiques a laboratoris |
|
10 | 8 | 18 | ||||||
Treballs |
|
2 | 22 | 24 | ||||||
Atenció personalitzada |
|
3 | 0 | 3 | ||||||
Proves objectives de preguntes curtes |
|
5 | 0 | 5 | ||||||
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor. (**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat |