Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
AVALUACIÓ DE SOSTENIBILITAT: ANÀLISI DEL CICLE DE VIDA |
Planificació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2019_20 |
Assignatura | AVALUACIÓ DE SOSTENIBILITAT: ANÀLISI DEL CICLE DE VIDA | Codi | 19625105 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Primer | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies :: Proves | ||||||||||
Competències | (*) Hores a classe |
Hores fora de classe |
(**) Hores totals | |||||||
Activitats Introductòries |
|
0.5 | 0 | 0.5 | ||||||
Esdeveniments científics i/o divulgatius |
|
7 | 12 | 19 | ||||||
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària |
|
7 | 12 | 19 | ||||||
Treballs |
|
2.5 | 28 | 30.5 | ||||||
Atenció personalitzada |
|
2 | 0 | 2 | ||||||
Proves mixtes |
|
2 | 2 | 4 | ||||||
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor. (**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat |