Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau de Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018) |
Assignatures |
GESTIÓ I VALORITZACIÓ DE SUBPRODUCTES AGROINDUSTRIALS |
Continguts |
DADES IDENTIFICATIVES | 2019_20 |
Assignatura | GESTIÓ I VALORITZACIÓ DE SUBPRODUCTES AGROINDUSTRIALS | Codi | 20244112 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Tercer | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tema | Subtema |
1. Industria agroalimetaria: residus generats, problemàtica i normativa | |
2. Valorització de subproductes: tipologia dels productes finals i principals aplicacions. | |
3. Tecnologies aplicades a la valorització de subproductes agroalimentaris. | |
4. Aprofitament de subproductes d'indústria agroalimentària. | 4.1 Indústria pesquera 4.2 Indústria càrnica 4.3 Indústria làctea 4.4 Indústria vinícola 4.5 Subprodcutes vegetals |