Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau de Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018) |
Assignatures |
ENGINYERIA DE BIOPROCESSOS I ALIMENTS |
Resultats d'aprenentage |
DADES IDENTIFICATIVES | 2019_20 |
Assignatura | ENGINYERIA DE BIOPROCESSOS I ALIMENTS | Codi | 20244118 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Tercer | Jul., Set. |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Resultats d'aprenentatge |
A1.5 |
Aplica els principis de transferència de matèria i energia al disseny d'assecadors per convecció, d'assecadors per atomització i mitjançant liofilització. Dissenya i modela sistemes d'evaporació simple i múltiple. | |
A5.1 |
Defineix el concepte d'activitat d'aigua i aplica els models d'isotermes d'adsorció. Calcula les propietats físiques de l'aire humit. | |
A5.2 |
Distingeix entre diferents materials i la seva aplicació a l'envasament d'aliments. | |
Tipus B | Codi | Resultats d'aprenentatge |
B4.1 |
Desenvolupa estrategies pròpies per resoldre problemes i trobar solucions. | |
Tipus C | Codi | Resultats d'aprenentatge |