Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau de Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018) |
Assignatures |
ELECTROTÈCNIA |
Planificació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2019_20 |
Assignatura | ELECTROTÈCNIA | Codi | 20244211 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Optativa | Jul., Set. |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies :: Proves | ||||||||||||||||
Competències | (*) Hores a classe |
Hores fora de classe |
(**) Hores totals | |||||||||||||
Activitats Introductòries |
|
1 | 0 | 1 | ||||||||||||
Sessió Magistral |
|
26 | 52 | 78 | ||||||||||||
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària |
|
12 | 24 | 36 | ||||||||||||
Pràctiques a laboratoris |
|
20 | 10 | 30 | ||||||||||||
Atenció personalitzada |
|
1 | 0 | 1 | ||||||||||||
Proves objectives de tipus test |
|
2 | 2 | 4 | ||||||||||||
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor. (**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat |