Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau d'Enologia (2014) |
Assignatures |
CULTURA VITIVINÍCOLA |
Planificació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2020_21 |
Assignatura | CULTURA VITIVINÍCOLA | Codi | 19224116 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Tercer | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies :: Proves | ||||||||||
Competències | (*) Hores a classe |
Hores fora de classe |
(**) Hores totals | |||||||
Activitats Introductòries |
|
1 | 1 | 2 | ||||||
Pràctiques a laboratoris |
|
30 | 23 | 53 | ||||||
Sessió Magistral |
|
19 | 38 | 57 | ||||||
Presentacions / exposicions |
|
6 | 18 | 24 | ||||||
Atenció personalitzada |
|
1 | 1 | 2 | ||||||
Proves mixtes |
|
4 | 8 | 12 | ||||||
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor. (**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat |