Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau d'Enologia (2014) |
Assignatures |
CULTURA VITIVINÍCOLA |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2020_21 |
Assignatura | CULTURA VITIVINÍCOLA | Codi | 19224116 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Tercer | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||
Pràctiques a laboratoris |
|
Avaluació mitjançant la participació presencial. Durant les sessions s'elaboraran fitxes de tast que s'entregaran periòdicament per a la seva revisió | 10% | ||||
Presentacions / exposicions |
|
Anàlisi de les exposicions que hagi de fer l'alumne al llarg del curs. | 25% | ||||
Proves mixtes |
|
Exàmens periòdics (l'assignatura es divideix en dues parts avaluables per separat) | 65% | ||||
Altres |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
La nota mínima per a fer mitjana ha de ser de 4,5. En els examens de 2ª convocatòria serà obligatori treure un 5. En cas de suspendre l'assignatura, l'any següent serà obligatori repetir les pràctiques Durant les proves d'avaluació, els telèfons mòbils, tablets i altres aparells que no siguin expressament autoritzats per la prova, han d'estar apagats i fora de la vista. La realització demostrativament fraudulenta d'alguna activitat avaluativa d'alguna assignatura tant en suport material com virtual i electrònic comporta a l'estudiant la nota de suspens d'aquesta activitat avaluativa. Amb independència d'això, davant la gravetat dels fets, el centre pot proposar la iniciació d'un expedient disciplinari, que serà incoat mitjançant resolució del rector o rectora. |