Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010) |
Assignatures |
TREBALL DE FI DE GRAU |
DADES IDENTIFICATIVES | 2020_21 | ||||||||||||
Assignatura (*) | TREBALL DE FI DE GRAU | Codi | 20214301 | ||||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | ||||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | |||||||||
12 | Treball fi de grau | Quart | 2Q |
||||||||||
Impartició | Modalitat per grup d'activitat | Idioma d'impartició, horaris i dates d'examen | |||||||||||
Prerequisits | Per poder matricular l’assignatura de Treball de Fi de Grau, és requisit indispensable haver superat el 70% dels crèdits totals del grau, que han d’incloure necessàriament tots els crèdits de primer i segon curs. | ||||||||||||
Departament | Bioquímica i Biotecnologia Enginyeria Mecànica Enginyeria Química |
||||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | carme.guell@urv.cat miriam.lampreave@urv.cat francisco.rovira@urv.cat alfredo.lara@urv.cat |
||||||||||
Professors/es |
|
||||||||||||
Web | |||||||||||||
Descripció general i informació rellevant |
El sistema d’avaluació en aquest període excepcional és el que s’explica a l’apartat “Avaluació. Altres comentaris i segona convocatòria” sota el títol ADAPTACIÓ DE L’AVALUACIÓ PEL CURS 2020-21 DESCRIPCIÓ GENERAL: Elaboració d'un treball d'un treball de síntesi, de caràcter professional, que serà resultat de l'assoliment de les competències del grau. |
||||||||||||
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |