Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017) |
Assignatures |
TREBALL DE FI DE GRAU |
Criteris i procediments d’avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2020_21 |
Assignatura | TREBALL DE FI DE GRAU | Codi | 20234301 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
12 | Treball fi de grau | Quart | 2Q |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | |||||||||||||||||||
Elaboració del treball de fi de grau/màster |
|
Avaluació de l'informe escrit del TFG | 70% | |||||||||||||||||||
Presentació i defensa del treball de fi de grau/máster |
|
Avaluació de la defensa oral del TFG | 30% | |||||||||||||||||||
Altres | ||||||||||||||||||||||
Altres comentaris i segona convocatòria | ||||||||||||||||||||||
ADAPTACIÓ DE L'AVALUACIÓ PER AL CURS 2020-21 No es preveuen canvis significatius en el sistema d'avaluació de l'assignatura. --- Al Moodle TFG-GEBA es troben les rúbriques utilitzades per l'avaluació dels treballs. Els criteris d'avaluació de la segona convocatòria seran els mateixos que els de la primera. |