Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017) |
Assignatures |
TREBALL DE FI DE GRAU |
Fonts d'informació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2020_21 |
Assignatura | TREBALL DE FI DE GRAU | Codi | 20234301 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
12 | Treball fi de grau | Quart | 2Q |
Bàsica |
Antonio Martínez Gabarrón, Análisis y desarrollo de proyectos en la ingeniería alimentaria, 2011, San Vicente [del Raspeig], Alicante, Club Universi Alfred Bartholomai , Fábricas de alimentos : procesos, equipamiento, costos , 1991, Zaragoza : Acrib Antonio Colom Gorgues, Evaluación de la rentabilidad de proyectos de inversión : aplicación de los sectores agrario y agroalimentario, 2009, Lleida : Edicions de la Universitat de Lleida Eliseo Gómez-Senent Martínez, l Proyecto diseño en ingeniería, 1997, Valencia : Universidad Politécnica de Valencia. Se Ana Casp Vanaclocha, Diseño de industrias agroalimentarias, 2005, Madrid [etc.] : Mundi-Prensa |
Complementària |
Joseph Irudayaraj, Food processing operations modeling : design and analysis, 2001, New York : Marcel Dekker, cop. Antonio Lopez Gomez and Gustavo V. Barbosa Canovas, Food plant design, 2005, New York : Marcel Dekker/CRC Press, George D. Saravacos and Athanasios E. Kostaropoulos, Handbook of food processing equipment, 2002, New York [etc.] : Kluwer Academic /Plenum, cop. |