Educational guide School of Chemical Engineering |
english |
Bachelor's Degree in Food Bioprocess Technology (2018) |
ADAPTACIÓ DE LA DOCÈNCIA A LA NOVA NORMALITAT PER AL CURS 2020-21 A CAUSA DE LA COVID-19 |
La docència durant el curs 2020-21 està programada per impartir-se en forma presencial i es mantindrà aquesta presencialitat si la normativa que puguin dictar les autoritats sanitàries i la resta d’òrgans competents no diu el contrari, i els requisits de capacitat ho permeten. Les assignatures compartides amb el GEQ on la docència s’impartirà en la modalitat de docència presencial adaptada (mixta/híbrida), és a dir que combina la docència presencial amb la docència a distància. Podeu trobar-ne informació més detallada a la guia docent de cada assignatura.
La matrícula per aquest grau es farà dels dies 16 al 18 de setembre i la informació de les guies docents pot variar fins aquests dies.
En el cas d’emergència sanitària que requereixi confinar la població o que impliqui restriccions de mobilitat durant aquest curs, es procurarà adaptar l'activitat docent i l'avaluació perquè es pugui dur a terme en línia, d’acord amb les directrius que estableixin els organismes pertinents. L'aplicació d'aquesta mesura és extraordinària i temporal. Si es produeix aquesta situació, s'informarà d'aquestes adaptacions a l’espai Moodle de cada assignatura.