Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau de Biotecnologia (2009) |
Assignatures |
ALIMENTS TRANSGÈNICS |
Resultats d'aprenentage |
DADES IDENTIFICATIVES | 2020_21 |
Assignatura | ALIMENTS TRANSGÈNICS | Codi | 19204215 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Resultats d'aprenentatge |
A11 |
Conèixer l’aspecte biotecnològic, la utilitat per l’alimentació i la salut humana i animal, dels aliments derivats d’organismes genèticament modificats. | |
A14 |
Conèixer els beneficis agro-tecnològics, l'impacte ecològic, econòmic, i els aspectes legals i de seguretat alimentària dels aliments derivats d’organismes genèticament modificats. | |
Tipus B | Codi | Resultats d'aprenentatge |
Tipus C | Codi | Resultats d'aprenentatge |