Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau de Biotecnologia (2009) |
Assignatures |
ALIMENTS TRANSGÈNICS |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2020_21 |
Assignatura | ALIMENTS TRANSGÈNICS | Codi | 19204215 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Activitats encaminades a prendre contacte i a recollir informació dels alumnes i presentació de l’assignatura. |
Debats | Activitat on dos o més grups defensen unes postures contràries sobre un tema determinat. |
Sessió Magistral | Exposició dels continguts de l'assignatura |
Atenció personalitzada | Temps que el professor té reservat per atendre i resoldre dubtes als alumnes |