Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
BIOTECNOLOGIA I CONTROL MICROBIOLÒGIC DEL VI |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2020_21 |
Assignatura | BIOTECNOLOGIA I CONTROL MICROBIOLÒGIC DEL VI | Codi | 19625206 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Introducció i definició dels conceptes bàsics i avançats que s'utilitzaran en les classes magistrals |
Sessió Magistral | Es presentarà l'aplicabilitat dels conceptes i eines moleculars bàsiques, usant articles científics com a marc per a la discussió científica |
Treballs | Els alumnes hauran de respondre al Moodle a dos qüestionaris formulats pels professors basats en articles científics tractats a les classes magistrals |
Debats | Debat científic sobre metodologies i regulacions biotecnològiques aplicades al sector enològic. |
Atenció personalitzada | S'atendrà els dubtes dels alumnes, tant en entrevistes personals com a través del correu electrònic. S'inclou una hora a la setmana d'atenció al despatx del professor per a consultes de problemes i classes magistrals. |