Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Assignatures |
QUÍMICA I ANÀLISI DELS ALIMENTS |
DADES IDENTIFICATIVES | 2020_21 | |||||||||||||||||
Assignatura (*) | QUÍMICA I ANÀLISI DELS ALIMENTS | Codi | 20234124 | |||||||||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||||||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||||||||||||
9 | Obligatòria | Segon | AN |
|||||||||||||||
Impartició | Modalitat per grup d'activitat | Idioma d'impartició, horaris i dates d'examen | ||||||||||||||||
Prerequisits | ||||||||||||||||||
Departament | Química Analítica i Química Orgànica |
|||||||||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | laura.acena@urv.cat montserrat.mestres@urv.cat |
|||||||||||||||
Professors/es |
|
|||||||||||||||||
Web | ||||||||||||||||||
Descripció general i informació rellevant |
COM SERÀ LA DOCÈNCIA I L'AVALUACIÓ DE L'ASSIGNATURA DURANT EL CURS 20-21 En aquesta assignatura els continguts es proporcionaran via Moodle (transparències, vídeos, enllaços a notícies interessants, altres documents, etc) de manera que l'alumne pugui treballar-los a distància. D'aquesta manera, les classes presencials que es puguin programar a l'aula serviran per aprofundir en els temes especificats en cada cas per la professora i sobretot per poder treballar en casos pràctics, resolució de problemes i resoldre dubtes. Pel que fa a les pràctiques al laboratori, la realització d'aquestes és obligatòria per tal d'aprovar l'assignatura per la qual cosa es seguiran escrupolosament els protocols de seguretat establerts pel centre. Això pot implicar canvis en la programació, organització i durada de les mateixes ja que s'adequaran a les circumstàncies del moment en que es realitzin. El sistema d'avaluació en aquest període excepcional és el que s'explica a l'apartat "Avaluació. Altres comentaris i segona convocatòria" sota el títol ADAPTACIÓ DE L'AVALUACIÓ PEL CURS 20-21 En aquesta assignatura es pretén introduir a l'alumne en el coneixement de la naturalesa, funcions i propietats dels diferents compostos químics que constitueixen els aliments. Per altra banda també es presenten els fonaments dels mètodes generals d'anàlisi tot posant una especial atenció en l'aspecte pràctic d'aquests. |
|||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |