Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau de Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018) |
Assignatures |
MATEMÀTIQUES I |
Planificació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2020_21 |
Assignatura | MATEMÀTIQUES I | Codi | 20244005 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
9 | Formació bàsica | Primer | AN |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies :: Proves | ||||||||||
Competències | (*) Hores a classe |
Hores fora de classe |
(**) Hores totals | |||||||
Activitats Introductòries |
|
1 | 0 | 1 | ||||||
Sessió Magistral |
|
41 | 56 | 97 | ||||||
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària |
|
35 | 48 | 83 | ||||||
Pràctiques a través de TIC en aules informàtiques |
|
6 | 8 | 14 | ||||||
Estudis previs |
|
8 | 8 | 16 | ||||||
Atenció personalitzada |
|
9 | 0 | 9 | ||||||
Proves pràctiques |
|
4.5 | 4.5 | 9 | ||||||
Proves objectives de preguntes curtes |
|
4 | 4 | 8 | ||||||
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor. (**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat |