Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau de Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018) |
Assignatures |
ENGINYERIA DE BIOPROCESSOS I ALIMENTS |
Planificació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2020_21 |
Assignatura | ENGINYERIA DE BIOPROCESSOS I ALIMENTS | Codi | 20244118 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Tercer | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies :: Proves | ||||||||||
Competències | (*) Hores a classe |
Hores fora de classe |
(**) Hores totals | |||||||
Activitats Introductòries |
|
1 | 0 | 1 | ||||||
Sessió Magistral |
|
14 | 28 | 42 | ||||||
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària |
|
12 | 18 | 30 | ||||||
Supòsits pràctics/ estudi de casos |
|
3 | 4.5 | 7.5 | ||||||
Atenció personalitzada |
|
1.5 | 0 | 1.5 | ||||||
Proves de desenvolupament |
|
2 | 0 | 2 | ||||||
Proves objectives de preguntes curtes |
|
2 | 0 | 2 | ||||||
Proves pràctiques |
|
1 | 0 | 1 | ||||||
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor. (**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat |