Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau de Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018) |
Assignatures |
ENGINYERIA DE BIOPROCESSOS I ALIMENTS |
DADES IDENTIFICATIVES | 2020_21 | |||||||||||||||||
Assignatura (*) | ENGINYERIA DE BIOPROCESSOS I ALIMENTS | Codi | 20244118 | |||||||||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||||||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||||||||||||
3 | Obligatòria | Tercer | 2Q |
|||||||||||||||
Impartició | Modalitat per grup d'activitat | Idioma d'impartició, horaris i dates d'examen | ||||||||||||||||
Prerequisits | ||||||||||||||||||
Departament | Enginyeria Química |
|||||||||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | carme.guell@urv.cat |
|||||||||||||||
Professors/es |
|
|||||||||||||||||
Web | ||||||||||||||||||
Descripció general i informació rellevant |
En aquesta assignatura els continguts es proporcionaran via Moodle (transparències, enllaços de vídeo, problemes per resoldre i exemples resolts) i l'alumnat treballarà a distància. Les classes presencials a l'aula s'utilitzaran per a treballar en casos d'estudi, resoldre dubtes i per a resoldre exercicis que formaran part de l'avaluació continuada de l'assignatura. El sistema d'avaluació en aquest període excepcional és el que s'explica en l'apartat "Avaluació. Altres comentaris i segona convocatòria" sota el títol ADAPTACIÓ DE L'AVALUACIÓ PEL CURS 2020-21. DESCRIPCIÓ GENERAL: Aquesta assignatura en la que es presenten les bases dels processos de concentració, assecat i envasat d'aliments |
|||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |