Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau de Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018) |
Assignatures |
BASES TECNOLÒGIQUES DE LA PRODUCCIÓ ANIMAL |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2020_21 |
Assignatura | BASES TECNOLÒGIQUES DE LA PRODUCCIÓ ANIMAL | Codi | 20244206 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Presentació de l'assignatura |
Sessió Magistral | Mitjançant classes magistrals s'explicaran els continguts que figuren al programa de l'assignatura. |
Treballs | Treball en grup sobre un tema relacionat amb la matèria però no donat en les sessions magistrals |
Esdeveniments científics i/o divulgatius | Assistència a jornades tècniques/seminaris/xerrades presencials o online |
Atenció personalitzada | Atenció personalitzada al alumne per qualsevol consulta o dubte |