Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
ANÀLISI SENSORIAL I |
Competències |
DADES IDENTIFICATIVES | 2021_22 |
Assignatura | ANÀLISI SENSORIAL I | Codi | 19224107 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r i 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Segon | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Competències Específiques |
A6 | Controlar la transformació del raïm en vi en funció del tipus de producte buscat i dels imperatius reglamentaris tant nacionals i estatals com internacionals i higiènics. Dominar les pràctiques enològiques i els tractaments dels vins. | |
Tipus B | Codi | Competències Transversals |
Tipus C | Codi | Competències Nuclears |