La URV té com a objectiu que la docència del curs acadèmic 2021-2022 s'imparteixi amb el màxim de presencialitat que permetin les indicacions de les autoritats sanitàries. En funció del grau d'ocupació permès a l'aulari, si és necessari, l'alumnat s'integrarà en grups reduïts i alternarà setmanes de treball presencial al centre amb setmanes de treball en línia segons un horari preestablert. En el cas d’emergència sanitària que requereixi confinar la població o que impliqui restriccions de mobilitat durant aquest curs, s'adaptaran l'activitat docent i l'avaluació. Si es produeix aquesta darrera situació, s'informarà d'aquestes adaptacions a l’espai Moodle de l'assignatura.
En aquesta assignatura s'aprofundeix en els fonaments dels mètodes generals d'anàlisi dels principals components químics del vi, tot posant una especial atenció en els mètodes instrumentals. Es pretén que l'alumne aprengui no tan sols a interpretar un protocol d'anàlisi enològica sinó que també pugui interpretar enològicament els resultats analítics obtinguts al laboratori (ja sigui bàsic o especialitzat) en aplicar un protocol determinat. |