Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau en Enologia (2014) |
Assignatures |
CREACIÓ DE VALOR EN EL SECTOR VITIVINÍCOLA |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2021_22 |
Assignatura | CREACIÓ DE VALOR EN EL SECTOR VITIVINÍCOLA | Codi | 19224212 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Activitats encaminades a prendre contacte i a recollir informació dels estudiants i presentació de l’assignatura. |
Sessió Magistral | Exposició dels continguts de l'assignatura. |
Supòsits pràctics/ estudi de casos a l'aula ordinària | Plantejament d’una situació (real o simulada) en la que ha de treballar l’estudiant per donar una solució argumentada al tema, resoldre una sèrie de preguntes concretes o realitzar una reflexió global |
Treballs | L'estudiant realitzarà un treball seguint les indicacions donades pel professor. |
Atenció personalitzada | Temps que el professor té reservat per atendre i resoldre dubtes als estudiants. |