Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
ANÀLISI ENOLÒGICA AVANÇADA I SENSOMETRIA |
Continguts |
DADES IDENTIFICATIVES | 2021_22 |
Assignatura | ANÀLISI ENOLÒGICA AVANÇADA I SENSOMETRIA | Codi | 19625202 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tema | Subtema |
1. Introducció a l'anàlisi del vi. La Sistemàtica Analítica |
|
2. Tècniques de separació en l'anàlisi enològica. Preparació de la mostra |
|
3. La qualitat de la mesura enològica. verificació i Validació de mètodes d'anàlisi |
|
4. Cromatografia de gasos: aplicacions enològiques |
|
5. Cromatografia líquida: aplicacions enològiques |
|
6. Sensometria instrumental: llengua, nas i ull electrònics. Mètodes multiparamètrics |