Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
ANÀLISI ENOLÒGICA AVANÇADA I SENSOMETRIA |
Planificació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2021_22 |
Assignatura | ANÀLISI ENOLÒGICA AVANÇADA I SENSOMETRIA | Codi | 19625202 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies :: Proves | ||||||||||
Competències | (*) Hores a classe |
Hores fora de classe |
(**) Hores totals | |||||||
Activitats Introductòries |
|
1 | 0 | 1 | ||||||
Videoconferència |
|
6 | 18 | 24 | ||||||
Fòrums de debat |
|
3 | 3 | 6 | ||||||
Resolució de problemes, exercicis |
|
0 | 10 | 10 | ||||||
Lectura de documentació escrita / gràfica elaborada |
|
0 | 6 | 6 | ||||||
Treballs col·laboratius. |
|
0 | 12 | 12 | ||||||
Atenció personalitzada |
|
2 | 0 | 2 | ||||||
Proves objectives de preguntes curtes |
|
1 | 6 | 7 | ||||||
Proves objectives de tipus test |
|
1 | 6 | 7 | ||||||
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor. (**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat |