Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Innovació en Enoturisme (Erasmus Mundus) (2016) |
Assignatures |
ADAPTACIÓ A L'ENOLOGIA |
Resultats d'aprenentage |
DADES IDENTIFICATIVES | 2021_22 |
Assignatura | ADAPTACIÓ A L'ENOLOGIA | Codi | 19635205 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Resultats d'aprenentatge |
A1 |
Conèixer les diferents varietats de raïm, el seu cicle de vida i la relació amb les característiques del most Distingir les tècniques vitivinícoles del maneig de la vinya i les operacions anuals de manteniment del cultiu | |
A8 |
Integrar els coneixements teòrics amb les realitats a les quals es poden projectar. | |
Tipus B | Codi | Resultats d'aprenentatge |
CT4 |
Conèixer l’objectiu de l’equip i identificar el seu rol en contextos complexos. (Context) Comunicar i actuar amb altres equips per assolir conjuntament els objectius. (Comunicació) Comprometre’s i afavorir els canvis i millores necessaris per assolir els objectius de l’equip. (Compromís) Confiar en les pròpies capacitats, respectar les diferències i aprofitar-les en benefici de l’equip. (Col·laboració) | |
Tipus C | Codi | Resultats d'aprenentatge |