Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Innovació en Enoturisme (Erasmus Mundus) (2016) |
Assignatures |
TREBALL DE FI DE MÀSTER |
DADES IDENTIFICATIVES | 2021_22 | ||||||||||
Assignatura (*) | TREBALL DE FI DE MÀSTER | Codi | 19635302 | ||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | ||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | |||||||
30 | Treball fi de màster | Segon | 2Q |
||||||||
Impartició | Modalitat per grup d'activitat | Idioma d'impartició, horaris i dates d'examen | |||||||||
Prerequisits | |||||||||||
Departament | Bioquímica i Biotecnologia |
||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | cinta.sanzi@urv.cat anna.mas@urv.cat |
||||||||
Professors/es |
|
||||||||||
Web | http://www.wintour-master.eu/en/what-is-wintour/structure-curriculum/ | ||||||||||
Descripció general i informació rellevant |
El treball final de màster és el resultat de tot el programa, on els estudiants hauran de desenvolupar un projecte relacionat amb l’àmbit de l’enoturisme durant una estada de pràctiques en una de les organitzacions associades associades i mostrar tots els coneixements i competències adquirits als màsters. En el cas d’emergència sanitària que requereixi confinar la població o que impliqui restriccions de mobilitat durant aquest curs, es procurarà adaptar l'activitat docent i l'avaluació. Si es produeix aquesta situació, s'informarà d'aquestes adaptacions a l’espai Moodle de cada assignatura. |
||||||||||
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |