Tipus A
|
Codi |
Competències Específiques |
| A1.3 |
Valorar l'impacte econòmic, social i mediambiental de les solucions tècniques. |
| A1.4 |
Aplicar els principis i mètodes de la qualitat, traçabilitat i certificació. |
| A2.1 |
Utilitzar especificacions, reglaments i normes de compliment obligat. |
| A2.2 |
Capacitat per prendre decisions mitjançant l'ús dels recursos disponibles per al treball en grups multidisciplinaris. |
| A2.5 |
Estar capacitat per a la preparació prèvia, concepció, redacció i signatura de projectes i estudis en l'àmbit de la professió d'enginyer tècnic agrícola que tinguin per objecte les accions esmentades en l'Ordre CIN/323/2009. |
| A5.4 |
Capacitat per conèixer, comprendre i utilitzar els principis de gestió de la qualitat i traçabilitat. |
| A5.6 |
Capacitat per conèixer, comprendre i utilitzar els principis de la seguretat alimentària i la microbiologia aplicada als bioprocessos alimentaris. |
Tipus B
|
Codi |
Competències Transversals |
| B1.1 |
Comunicar informació de manera clara i precisa a audiències diverses. |
| B1.2 |
Adaptar-se a un entorn canviant. |
| B1.3 |
Desenvolupar el treball de forma efectiva i resistir a l'adversitat. |
| B1.4 |
Utilitzar informació en llengua estrangera (preferentment anglès) de manera eficaç. |
| B1.5 |
Usar les TIC per gestionar eficientment la informació i el coneixement. |
| B2.1 |
Organitzar i planificar en l'àmbit de l'empresa i en altres institucions i organitzacions pròpies del seu àmbit professional. |
| B2.2 |
Dirigir projectes tècnics o professionals propis del seu àmbit professional. |
| B2.3 |
Influir i guiar els altres per millorar el rendiment. |
| B2.4 |
Fomentar un entorn adequat per al desenvolupament dels individus. |
| B2.5 |
Proporcionar pautes per a la definició i consecució d'objectius. |
| B2.7 |
Relacionar-se amb clients interns o externs per identificar-ne les necessitats. |
| B3.1 |
Funcionar bé en equips multidisciplinaris, multilingües i multiculturals. |
| B3.2 |
Contribuir efectivament a la consecució dels objectius de l'equip a través de la cooperació, la participació i el compromís en la visió i la meta que es comparteixen. |
| B3.3 |
Treballar en equip de forma col·laborativa, amb responsabilitat compartida i iniciativa. |
| B3.4 |
Resoldre els conflictes de manera constructiva. |
| B4.1 |
Aprendre maneres eficaces per assimilar coneixements i comportaments. |
| B4.2 |
Identificar el procés d'aprenentatge i l'orientació acadèmica i professional. |
| B4.3 |
Aprendre de forma autònoma i amb iniciativa. |
| B4.4 |
Conèixer les matèries bàsiques i tecnològiques que el capaciten per a l'aprenentatge de nous mètodes i teories, i el doten de versatilitat per adaptar-se a noves situacions. |
| B5.1 |
Treballar de forma autònoma amb responsabilitat, iniciativa i amb pensament innovador. |
| B5.2 |
Assumir posicions emprenedores. |
| B5.3 |
Resoldre problemes de manera crítica, creativa i innovadora dins del seu àmbit professional. |
| B6.1 |
Presentar un comportament ètic amb els membres de la comunitat universitària i la societat en general. |
| B6.2 |
Aplicar els principis de responsabilitat social com a ciutadà o ciutadana i com a professional. |
Tipus C
|
Codi |
Competències Nuclears |