Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau en Biotecnologia (2009) |
Assignatures |
PROCESSOS I PRODUCTES BIOTECNOLÒGICS |
DADES IDENTIFICATIVES | 2022_23 | |||||||||||||||||
Assignatura (*) | PROCESSOS I PRODUCTES BIOTECNOLÒGICS | Codi | 19204127 | |||||||||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||||||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||||||||||||
3 | Obligatòria | Quart | 2Q |
|||||||||||||||
Impartició | Modalitat per grup d'activitat | Idioma d'impartició, horaris i dates d'examen | ||||||||||||||||
Prerequisits | ||||||||||||||||||
Departament | Bioquímica i Biotecnologia |
|||||||||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | ricardo.cordero@urv.cat |
|||||||||||||||
Professors/es |
|
|||||||||||||||||
Web | ||||||||||||||||||
Descripció general i informació rellevant |
Visió general i comprensió de la diversitat de processos i productes que es poden fer amb biotecnologia, dels diferents àmbits farmacèutic, alimentari, ambiental i altres. Llengua d'impartició: Català, Anglès i Castellà. |
|||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |