Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau en Biotecnologia (2009) |
Assignatures |
PRODUCTES NATURALS D'INTERÈS INDUSTRIAL |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2022_23 |
Assignatura | PRODUCTES NATURALS D'INTERÈS INDUSTRIAL | Codi | 19204208 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Quart | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Introducció de l’assignatura, el programa, el seus objectius i la forma d’avaluació |
Sessió Magistral | 2. Metabolisme primari i secundari. Actualització de conceptes 3. Extracció de productes del medi natural. Caracterització 4. Productes naturals amb valor farmacèutic: anticancer, anti-HIV, etc. 5. Bio-pesticides 6. Fibres 7. Aromes, fragancies 8. Colorants |
Atenció personalitzada | Hi haurà una hora a la setmana per atenció als estudiants de forma individualitzada |
Presentacions / exposicions | Preparació per part dels alumnes de treballs sobre productes naturals i que presentaran de forma oral. Aquests treballs auran de considerar -Aplicació industrial -origen biogenétic -process d'extracció -Transformacións industrials -implicacions economiques i etiques |