Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
QUIMIOMETRIA PEL CONTROL DE BEGUDES FERMENTADES |
Continguts |
DADES IDENTIFICATIVES | 2022_23 |
Assignatura | QUIMIOMETRIA PEL CONTROL DE BEGUDES FERMENTADES | Codi | 19625103 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Primer | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tema | Subtema |
1. Introducció a les eines estadístiques bàsiques | Disseny d'experiments Proves d'hipòtesi Anàlisi de la variància (ANOVA) Regressió |
2. Tècniques d'anàlisi multivariant | Tècniques de visualització Tècniques de classificació Tècniques de predicció |
3. Autentificació alimentària | Control de qualitat Control de fraus |
4. Control de processos | Tecnologies analítiques de procés (PAT) Exemples d'aplicació de PAT en la indústria agroalimentària |