Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Innovació en Enoturisme (Erasmus Mundus) (2016) |
Assignatures |
REGIONS VITIVINÍCOLES D'ESPANYA |
Competències |
DADES IDENTIFICATIVES | 2022_23 |
Assignatura | REGIONS VITIVINÍCOLES D'ESPANYA | Codi | 19635114 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Primer | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Competències Específiques |
A3 | Aprofundir en el funcionament dels sistemes turístics i adquirir coneixements sobre els principis de desenvolupament, gestió i governança de destinacions enoturístiques des d’una perspectiva sostenible, responsable i competitiva. | |
A7 | Valorar el context històric, geogràfic, cultural i social de les regions productores de vi i integrar-lo en els programes d’innovació vitivinícola i en el disseny de productes per als consumidors enoturístics. | |
Tipus B | Codi | Competències Transversals |
CT7 | Aplicar els principis ètics i de responsabilitat social com a ciutadà o ciutadana i com a professional | |
Tipus C | Codi | Competències Nuclears |