Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Innovació en Enoturisme (Erasmus Mundus) (2016) |
Assignatures |
REGIONS VITIVINÍCOLES D'ESPANYA |
Resultats d'aprenentage |
DADES IDENTIFICATIVES | 2022_23 |
Assignatura | REGIONS VITIVINÍCOLES D'ESPANYA | Codi | 19635114 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Primer | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Resultats d'aprenentatge |
A3 |
Comprendre els components del territori i la seva diversitat com a context de l'activitat enoturística Comprendre i demostrar la importància del territori i l'enoturisme en el desenvolupament territorial Comprendre el funcionament del sistema econòmic/turístic i la seva mesura Conèixer les principals tècniques per al seguiment i el monitoratge de l'activitat turística | |
A7 |
Conèixer institucions i organismes vinculats a l'àmbit de l'especialització escollida. | |
Tipus B | Codi | Resultats d'aprenentatge |
CT7 |
Analitzar els principals problemes ambientals des de la perspectiva del seu àmbit de coneixement en la seva activitat com a estudiant o professional. (Medi ambient) Argumentar basant-se en valors socials i formular propostes compromeses en la millora de la comunitat. (Responsabilitat social com a ciutadà/ana) Aplicar els conceptes ètics i deontològics de l’àrea de coneixement des d’un compromís personal i professional. (Ètica) Incorporar la perspectiva de gènere en la seva activitat com a estudiant. | |
Tipus C | Codi | Resultats d'aprenentatge |