2022_23
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 

Ensenyaments

Grau
Doble tit. grau en Eng. Química i en Tècniques de Bioprocessos Alim. (2019)
Grau en Enginyeria Agroalimentària (2010)
Grau en Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017)
Grau en Enginyeria Mecànica (2010)
Grau en Enginyeria Química (2010)
Grau en Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)
Grau Enginyeria / Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)

Màster Oficial
Enginyeria Agronòmica (2019)
Enginyeria Ambiental i Sostenibilitat Energètica/Environmental Eng. (2016)
Enginyeria Química/Chemical Engineering (2013)
Gestió d'Empreses Tecnològiques/Technology and Engineering Management(2017)
Mecànica de Fluids Computacional (2018)
Nanociència, Materials i Processos: Tecnologia Química de Frontera (2013)
Prevenció de Riscos Laborals (2009)
Sistemes i Tecnologies de Conversió d'Energia/ Energy Conversion...(2019)



Coordinadors de curs

Coordinadors de curs ETSEQ 2022/23

GRAU D’ENGINYERIA QUÍMICA

Responsable d’ensenyament:

Daniel Montané Calaf 977 559 652 daniel.montane@urv.cat despatx 217

Coordinadors de curs:

1er curs – Xavier Farriol, 977 559 642, xavier.farriol@urv.cat despatx 316

2on curs - Ioannis Katakis Tf 977 559 655  ioanis.katakis@urv.cat despatx 305

3er curs - Joan Herrero Tf 977 559 649 joan.herrero@urv.cat despatx 307

4rt curs - Jordi Gavaldà Tf  977 559 647 jordi.gavalda@urv.cat despatx 217

 

GRAU D’ENGINYERIA MECÀNICA

Responsable d’ensenyament:

Francisco Javier Huera Huarte Tf 977 558 452 Despatx 201

Coordinadors de curs:

1er curs - Salvatore Cito Tf 977 55 85 36 salvatore.cito@urv.cat despatx 111

2on curs - Joan Carles Bruno Tf 977 297 068 joancarles.bruno@urv.cat despatx 112

3er curs - Albert Fabregat Tf 977 558 452 albert.fabregat@urv.cat despatx 205 

4rt curs - Diego Ramos Romero Tf 977 558 698 diego.ramos@urv.cat despatx 207

 

GRAU D'ENGINYERIA DE BIOPROCESSOS ALIMENTARIS

Responsable d’ensenyament: 

Sílvia de Lamo Tel 977559673 silvia.delamo@urv.cat  despatx 318


Coordinadors de curs:

1r curs - Xavier Farriol Tel 977 559 642  xavier.farriol@urv.cat despatx 316

2n curs - Sílvia de Lamo Tel 977559673 silvia.delamo@urv.cat despatx 318 

3r curs - Laura Aceña Tel 977 558 494 laura.acena@urv.cat despatx 311 (Facultat d’Enologia) 

4t curs - Carme Güell Tel 977558504 carme.guell@urv.cat despatx 317  


GRAU DE TÈCNIQUES DE BIOPROCESSOS ALIMENTARIS

Responsable d’ensenyament:

Sílvia de Lamo  Tel 977 559 673  silvia.delamo@urv.cat despatx 318

Coordinadors de curs: 

1r curs - Xavier Farriol Tel 977 559 642  xavier.farriol@urv.cat despatx 316 

2n curs - Sílvia de Lamo Tf 977 559 673 silvia.delamo@urv.cat despatx 318

3r curs - Carme Güell Tf 977 558 504 carme.guell@urv.cat despatx 317


DOBLE GRAU D’ENGINYERIA QUÍMICA I TÈCNIQUES DE BIOPROCESSOS ALIMENTARIS

Responsable d’ensenyament:

Sílvia de Lamo Tel 977 559 673  silvia.delamo@urv.cat despatx 318

Coordinadora de curs: 

1r curs - Xavier Farriol 977 559 642  xavier.farriol@urv.cat despatx 316 

2n curs - Ioannis Katakis Tel 977 559 655  ioanis.katakis@urv.cat despatx 305 

3r curs - Joan Herrero Tel 977 559 649 joan.herrero@urv.cat despatx 307 

4t curs - Sílvia de Lamo Tel 977 559 673 silvia.delamo@urv.cat despatx 318