Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Assignatures |
ALIMENTS TRANSGÈNICS |
DADES IDENTIFICATIVES | 2022_23 | |||||||||||||||||
Assignatura (*) | ALIMENTS TRANSGÈNICS | Codi | 19204215 | |||||||||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||||||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||||||||||||
3 | Optativa | Quart | 2Q |
|||||||||||||||
Impartició | Modalitat per grup d'activitat | Idioma d'impartició, horaris i dates d'examen | ||||||||||||||||
Prerequisits | ||||||||||||||||||
Departament | Bioquímica i Biotecnologia |
|||||||||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | neus.martinez@urv.cat |
|||||||||||||||
Professors/es |
|
|||||||||||||||||
Web | ||||||||||||||||||
Descripció general i informació rellevant |
Estudi de l’aspecte biotecnològic, la utilitat per l’alimentació i la salut humana i animal, els beneficis agraris, l’ impacte ecològic i econòmic, i els aspectes legals i de seguretat dels aliments i components dels aliments derivats d’organismes genèticament modificats (Genetically Modified Organisms, GMO). |
|||||||||||||||||
Aquesta assignatura s'impartirà en anglès. | ||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |