Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Assignatures |
SEGURETAT ALIMENTÀRIA |
DADES IDENTIFICATIVES | 2022_23 | |||||||||||||||||
Assignatura (*) | SEGURETAT ALIMENTÀRIA | Codi | 19625102 | |||||||||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||||||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||||||||||||
3 | Obligatòria | Primer | 1Q |
|||||||||||||||
Impartició | Modalitat per grup d'activitat | Idioma d'impartició, horaris i dates d'examen | ||||||||||||||||
Prerequisits | ||||||||||||||||||
Departament | Bioquímica i Biotecnologia |
|||||||||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | francesc.puiggros@urv.cat |
|||||||||||||||
Professors/es |
|
|||||||||||||||||
Web | ||||||||||||||||||
Descripció general i informació rellevant |
En aquesta assignatura s'estudiaran les bases per entendre la possible contaminació de les begudes fermentades, tant per factors biòtics (microbiològics) com abiòtics (pesticides, metalls pesants etc.), per així poder prevenir-la, i complir la normativa de seguretat alimentària vigent. Es tractaran els aspectes legals de la seguretat alimentària aplicada a begudes fermentades. També s'estudiaran les tècniques d'anàlisi i control microbiològic que es realitza a les begudes fermentades i la seva aplicació en la indústria enològica i altres indústries de begudes fermentades. |
|||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |