Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Assignatures |
QUIMIOMETRIA PEL CONTROL DE BEGUDES FERMENTADES |
DADES IDENTIFICATIVES | 2022_23 | |||||||||||||||||
Assignatura (*) | QUIMIOMETRIA PEL CONTROL DE BEGUDES FERMENTADES | Codi | 19625103 | |||||||||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||||||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||||||||||||
3 | Obligatòria | Primer | 1Q |
|||||||||||||||
Impartició | Modalitat per grup d'activitat | Idioma d'impartició, horaris i dates d'examen | ||||||||||||||||
Prerequisits | ||||||||||||||||||
Departament | Química Analítica i Química Orgànica |
|||||||||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | ricard.boque@urv.cat |
|||||||||||||||
Professors/es |
|
|||||||||||||||||
Web | http://www.quimica.urv.es/quimio/index.php?lang=ca | |||||||||||||||||
Descripció general i informació rellevant |
En aquesta assignatura els estudiants aprendran a utilitzar les eines estadístiques clàssiques i d'anàlisi multivariant per a resoldre problemes en l'àmbit de l'anàlisi agroalimentària. També coneixeran la seva aplicació potencial en els camps de l'autentificació alimentària, el control de qualitat de productes i les tecnologies analítiques de procés (PAT). |
|||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |