Guia docent Facultat de Turisme i Geografia |
català |
Grau en Gestió de Turisme i Hoteleria (2018) |
Assignatures |
ALIMENTS I BEGUDES |
Competències |
DADES IDENTIFICATIVES | 2023_24 |
Assignatura | ALIMENTS I BEGUDES | Codi | 21224217 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
4 | Optativa | Quart | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Competències Específiques |
A9 | Identificar tècniques de direcció i gestió de diferents tipus d'entitats turístiques definint objectius, estratègies, polítiques de comunicació i gestionant els recursos financers | |
A10 | Conèixer el procediment operatiu dels àmbits de l'allotjament, la restauració, les empreses d'intermediació, les empreses organitzadores d'esdeveniments i entitats públiques turístiques | |
Tipus B | Codi | Competències Transversals |
CT3 | Resoldre problemes de manera crítica, creativa i innovadora en l’àmbit del turisme i l’hoteleria | |
Tipus C | Codi | Competències Nuclears |