Guia docent Facultat de Turisme i Geografia |
català |
Grau en Gestió de Turisme i Hoteleria (2018) |
Assignatures |
ALIMENTS I BEGUDES |
Continguts |
DADES IDENTIFICATIVES | 2023_24 |
Assignatura | ALIMENTS I BEGUDES | Codi | 21224217 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
4 | Optativa | Quart | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tema | Subtema |
El departament de F & B | - Organització i planificació del departament - Instal·lacions, equips i maquinària |
Sistemes i processos de producció, emmagatzematge i distribució interna |
- Operacions d'aprovisionament - Processos de producció tradicional i evolutiva - Control de qualitat en restauració |
Modalitats de servei | - Sistema bufet - Servei a taula - Servei de bar - Esdeveniments socials i corporatius |
Control en restauració | - Costos directes en restauració - Fixació de preus en restauració - Sistemes de control |