Guia docent Facultat de Turisme i Geografia |
català |
Grau en Gestió de Turisme i Hoteleria (2018) |
Assignatures |
ALIMENTS I BEGUDES |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2023_24 |
Assignatura | ALIMENTS I BEGUDES | Codi | 21224217 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
4 | Optativa | Quart | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Introducció a l'assignatura i la seva avaluació |
Sessió Magistral | Funcionament del departament d'aliments i begudes de diversos establiments d'allotjament: organització, processos i gestió de les diferents unitats de negoci. Participació d'experts. |
Pràctiques a través de TIC en aules informàtiques | Realització de casos pràctics proposats per la professora relacionats amb la gestió del departament d'aliments i begudes d'establiments d'allotjament. Es recomana assistir i participar a les classes practiques per tal de que la professora pugui orientar i fer un seguiment del desenvolupament dels casos. |
Atenció personalitzada | Resolució de dubtes presentats pels estudiants. |