Guia docent Facultat de Turisme i Geografia |
català |
Grau en Gestió de Turisme i Hoteleria (2018) |
Assignatures |
ALIMENTS I BEGUDES |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2023_24 |
Assignatura | ALIMENTS I BEGUDES | Codi | 21224217 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
4 | Optativa | Quart | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||
Pràctiques a través de TIC en aules informàtiques |
|
Es realitzaran 3 activitats partint de casos practics plantejats per la professora. Cada activitat tindrà un pes del 20% de la nota de la assignatura. Es valorarà que els estudiants realitzin les pràctiques amb l'ajuda de la professora. | 60/100 | ||||
Proves mixtes |
|
Una prova amb dues parts diferenciades. La primera part constarà de preguntes tipus test i la segona part inclourà un exercici pràctic relacionat amb el temari. | 40/100 | ||||
Altres |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
La nota mínima de cada activitat per seguir l'avaluació continuada és un 3 i s'han de lliurar obligatòriament les 3 activitats avaluables, a més a més de realitzar la prova. No es valorarà l'assistència, no obstant, es recomana l'assistència a les classes per assolir els continguts i per assegurar un bon desenvolupament de les activitats pràctiques. En tots els casos, la segona convocatòria s'avaluarà amb un examen global de preguntes tipus test (verdader o fals i opció múltiple) i simulació de casos pràctics per resoldre. |