Guia docent Facultat de Turisme i Geografia |
català |
Grau en Gestió de Turisme i Hoteleria (2018) |
Assignatures |
ALIMENTS I BEGUDES |
Fonts d'informació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2023_24 |
Assignatura | ALIMENTS I BEGUDES | Codi | 21224217 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
4 | Optativa | Quart | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Bàsica |
Agustín Nieto Rodríguez, Dirección y coordinación de alojamientos turísticos, , Síntesis Elena Díaz Paniagua, Míriam León Sánchez, Gestión Administrativa y Comercial en Restauración, 2ª 2019, Paraninfo José Luís Armendáriz, Gestión de la calidad y de la seguridad e higiene alimentarias, 2ª 2019, Paraninfo Julián Quintero Aldana, Dirección y planificación de servicios y eventos en restauración, , Síntesis J. Osanz, Mireia Planas, Gestión Administrativa y Comercial en Restauración, , Altamar Núria Pérez, Juan José Civera, Gestión, organización y planificación de la producción culinaria, , Síntesis Miguel Ángel Ladrón de Guevara, Elaboración y exposición de comidas en el bar-cafeteria, Tutor Formación, 2023 |
Complementària | |