Guia docent Facultat de Turisme i Geografia |
català |
Grau en Gestió de Turisme i Hoteleria (2018) |
Assignatures |
ALIMENTS I BEGUDES |
Recomanacions |
DADES IDENTIFICATIVES | 2023_24 |
Assignatura | ALIMENTS I BEGUDES | Codi | 21224217 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
4 | Optativa | Quart | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Assignatures que es recomana cursar simultàniament | ||
|
Assignatures que es recomana haver cursat prèviament | ||||
|
Altres comentaris | |
Es recomana l'assistència especialment a les classes pràctiques els dies de l'explicació inicial dels exercicis pràctics per tal de comprendre les tasques encarregades i traslladar possibles dubtes a la professora. |