2023_24
Guia docent 
Facultat de Turisme i Geografia
A A 
català 
Grau en Gestió de Turisme i Hoteleria (2018)
 Assignatures
  ESTADA A L'EMPRESA TURÍSTICA
   Criteris i procediments d'avaluació
Es durà a terme una avaluació interna (per part de la universitat), una valoració externa (per part del centre de pràctiques) i una autovaloració (per part de l’estudiant).
Metodologies Competències Descripció Pes        
Mecanismes de coordinació i seguiment de pràctiques externes
A1
A10
CT5
CT6
La coordinació i seguiment de l'alumnat es realitzarà a través del tutor acadèmic de la universitat i del tutor extern de l'empresa o institució. Ambdós tutors es responsabilitzaran de fixar el pla de treball de cada estudiant partint de les tasques fixades al projecte formatiu acordat. També hauran de fer un seguiment del treball realitzat i participar en la valoració de l’estada de l'estudiant corregint i comentant els informes fets pels estudiants i emplenant els seus propis informes de valoració. Per la seva banda, el tutor acadèmic farà un mínim de tres tutories amb l'estudiant durant l’estada. 25%
Estada de pràctiques
A1
A3
A5
A9
A10
CT3
CT4
CT5
CT7
L’estada de pràctiques serà avaluada pel tutor extern de l’empresa en funció dels ítems establerts al model d'informe de valoració que rebrà a l'inici de l’estada de l'estudiant i que tindrà que retornar al tutor acadèmic una vegada finalitzi aquest període. 60%
Memòria
A1
CT5
CT6
CT7
Els estudiants redactaran una memòria final en la que es descriuran l'empresa, les activitats portades a terme i s’extrauran conclusions de l'aprenentatge assolit i les competències i habilitats professionals adquirides durant la seva estada de formació. El contingut de la memòria serà presentat per l'estudiant en la tutoria final de les descrites als mecanismes de seguiment i serà avaluat pel seu tutor acadèmic. 15%
Altres
 
Altres comentaris i segona convocatòria

No hi ha segona convocatòria.