2008_09
Guia docent 
Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials
A A 
català 
 
 

Centre de Documentació Europea

Personal: Blanca Ferré Vives

Telèfon: 977.75.98.06 / Fax: 977.75.98.08 / Adreça electrònica: cde@urv.cat

Horari: De dilluns a divendres de 9h a 15h (Estiu, Setmana Santa i Nadal, horaris especials comunicats oportunament)

QUÈ ÉS EL CDE?

La Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials és la seu d'un Centre de Documentació Europea especialitzat en Economia i Ciències Socials.

El CDE de la URV pertany a la xarxa d’informació comunitària de la Comissió Europea i dóna suport als estudis i a les investigacions que sobre el tema d’integració europea es realitzen dins el món universitari.

QUÈ HI PODEU TROBAR?

Qualsevol tipus d’informació relacionada amb les institucions, les polítiques, iniciatives i activitats de la Unió Europea.

COM S'ORGANITZA EL NOSTRE FONS?

El CDE rep un gran nombre de publicacions que tenen per objectiu donar a conèixer les principals polítiques de la Unió Europea. Aquestes publicacions estan a disposició dels usuaris a la sala del CDE, repartides en les seccions següents:

- Publicacions gratuïtes: hi podeu trobar les últimes línies d’actuació de la UE i els temes de més actualitat per emportar-vos a casa.

- Monografies: uns 10.000 títols ordenats segons la classificació de l’antiga Direcció General X de la Comissió Europea.

- Legislació i jurisprudència: en aquesta secció hi trobareu els diaris oficials de les CE en totes les seves sèries (legislació, comunicacions i informacions, i adjudicacions i contractacions públiques; i el Diari Oficial de l’Oficina d’Harmonització del Mercat Interior (OAMI). Així com els repertoris del Tribunal de Justícia i de Primera Instància i de la Funció Pública.

- Publicacions periòdiques: 215 revistes ordenades alfabèticament

- Estadístiques en paper i en format electrònic:

QUINS SERVEIS T'OFERIM?

- accés a internet exclusiu per a la consulta de la pàgina web del CDE i per temes relacionats amb la UE.

- préstec domiciliari

- servei de referència i orientació a l'usuari

- consulta del fons bibliogràfic

- préstec interbibliotecari

- recerca a bases de dades

- consulta del catàleg

- cursos de formació

VISITEU LA NOSTRA PÀGINA WEB: http://www.urv.es/biblioteca/cde/index.html
Si teniu cap consulta relacionada amb la UE, envieu un correu electrònic a cde@urv.cat i us respondrem en 48 hores com a màxim.